Grup Başkanlıklarıyla Aylık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

02 Eylül 2026, Çarşamba

Grup Başkanlıklarıyla Aylık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi


Rehberlik ve Teftiş Başkanlığımızın aylık değerlendirme toplantısı, 2 Eylül 2026 tarihinde Grup Başkanlıkları yöneticilerinin katılımıyla çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Rehberlik ve Teftiş Başkanımız Erol Güner’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Başkanlığımız tarafından yürütülen rehberlik ve teftiş faaliyetleri ile önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda, teftiş hizmetlerinin etkin ve koordineli biçimde yürütülmesine, uygulama birliğinin güçlendirilmesine ve farkındalık faaliyetlerinin sürdürülmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkanımız Erol Güner, rehberlik ve teftiş faaliyetlerinin belirlenen hedefler doğrultusunda kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz.   Daha fazla bilgi için linke tıklayarak Çerez Politikamıza ulaşabilirsiniz.